9895 U form

229.900 Ft.

Anyaga: műbőr+zsákszövet

Funkciója: ágyazható-ágyneműtartós

Kivitele: balos

340*205*175

Elemekben

9896 U form

229.900 Ft.

Anyaga: műbőr+zsákszövet

Funkciója: ágyazható-ágyneműtartós

Kivitele: jobbos-balos

340*210*170

Elemekben

Bono sarok

89.900 Ft.

Anyaga: szövetválasztási lehetőséggel

Kivitele. jobbos-balos

Funkciója: ágyazható-ágyneműtartós

235×155

elemekben

Ülőgarnitúra Budapest, ülőgarnitúra Debrecen

Prémium minőségű ülőgarnitúrák nagyon kedvező árakon!

Egy jó minőségű ülőgarnitúra Debrecenben elengedhetetlen a kényelmes pihenéshez és szórakozáshoz, ha otthon szeretnénk tölteni az időt. Hatalmas kínálatunkból biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb garnitúra szettet. Merészen élénk vagy visszafogottabb színek közül is választhat. A 3+2+1-es szett tökéletes nagyobb családokba vagy baráti társaságokba.

Az ülőgarnitúrák ülőfelülete hullámrugós, vagy bonell rugózattal van ellátva, vázszerkezetük a tartósság érdekében keményfa megerősítést kap, az ülés- és háttámla kialakításához felhasznált hideg habok kellően rugalmasak, több modell állítható fejtámlával és kartámlával készül, mely anyagok felhasználása nem csupán időtálló, de igazán kényelmes bútorokat eredményez.

Az ülőgarnitúra Budapesten való kiválasztásánál első szempontként figyelembe kell vennünk, hogy több évig használatban lesz, ezért olyan színt és kialakítást kell választanunk, ami hosszú távon megfelel ízlésünknek. Fontos még a helyiség mérete, ahova az ülőgarnitúránk kerül, hiszen nem mindegy mennyi helyet foglal el. A szövet garnitúra melegebb hatást kelt mint a bőr ülőgarnitúra, viszont a kilöttyent ital, vagy étel foltot utóbbiról könnyebb letakarítani. Kisgyermekes családoknak ideális választás a vízzel lemosható szövet. A legfontosabb, hogy a család minden tagjának kényelmes és pihentető legyen az új ülőgarnitúra.

Ülőgarnitúra Budapest kínálatunkban többféle összeállítás található: ágyazható kanapés és kattanós változatok, klasszikus, minimal és modern stílusú ülőgarnitúra, nagyméretű és légiesen könnyed formatervezésű darabok.

Ülőgarnitúra Budapest, ülőgarnitúra Debrecen

Az olcsó bútortól a drágább, igényesebb kialakítású akár marhabőr ülőgarnitúrákig biztosan talál olyan terméket, amelyik egyezik az Ön elképzeléseivel. A legújabb ülőgarnitúráink formatervezettek, kényelmesek, relaxációra is alkalmasak. Azt javasoljuk: nagy körültekintéssel válassza ki bútorát, hiszen az ülőgarnitúrának a legtöbb esetben több évet is ki kell szolgálnia. Bútor webáruházunk lehetőséget nyújt több száz szövetből való választásra is, amely boríthatja ülőgarnitúráját. Kiegészítésként az ülőgarnitúra mellé válasszon egyéb bútort is (pl: dohánytósztalt vagy étkezőgarnitúrát)! Évente akár 10-20 ülőgarnitúrával bővül kollekciónk. Kísérje ezeket figyelemmel vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, s mi rendszeresen tájékoztatást biztosítunk az újonnan érkezett termékekről!


Ülőgarnitúra Budapest, ülőgarnitúra Debrecen