Anton étkező

74.900 Ft.

Anyaga:üveg+műbőr

Csak rendelésre!

80*130*75

Avana 6 személyes étkező

155.900 Ft.

 

Valódi  fából készült klasszikus étkező, bővíthető asztallal. 

Választható színek: cseresznye, tölgy  és tobacco

Asztal: 67.900 Ft

Szék: 16.900 Ft

80x120+35 cm

Bergamo 6 személyes étkező

217.900 Ft.

Valódi  fából készült klasszikus étkező, bővíthető asztallal. 

Cseresznye színben

Asztal: 109.900 Ft

Szék: 19.900 Ft

90x160+40 cm

Lapraszerelt

Étkező garnitúra Budapest, étkező garnitúra Debrecen
 
Étkezőgarnitúra, ahol a család találkozik. Legyen reggel este vagy dél, ez az a hely ahol a rohanó mindennapokban a család összeül és egy kicsit megpihen. Mivel mind mások vagyunk, így az ízlésünk is más más. Ezért webáruházunk próbálja a legszélesebb kínálatot nyújtani étkezőgarnitúrákból. Az étkezők bármilyen szék és asztal kombinációval kérhetőek. Talál kínálatunkban sarok étkezőt, 4 személyes, 6 személyes és 8 személyes étkezőgarnitúrát, valamint megtalálható az állandó kedvenc a Berta étkező garnitúra is. Étkezőgarnitúrák verhetetlen árakon, országos szállítással.
 
Étkező garnitúra Budapest, étkező garnitúra Debrecen
 
Szép környezetben falatoznál? Egy jó étkezőgarnitúra a neked tetsző stílusban feléleszti konyhádat – főleg, ha mutatós összhangot alkot a többi bútorral. Kedvedre választhatsz a gyönyörű klasszikus,a bámulatosan modern vagy a kellemes és egyszerű étkezőgarnitúra típusokból! Jó étvágyat rajtuk!
 
Étkező garnitúra Budapest, étkező garnitúra Debrecen

Hol is töltené a család és az irodai csapat a legtöbb idejét közösen, jót beszélgetve, egymásra odafigyelve, ha nem az étkező garnitúra körül. A nap legfontosabb étkezése a reggeli, mondja az ősi bölcsesség, ám modern világunkban megdőlni látszanak a régi értékek, hiszen a nagy reggeli rohanásban legfeljebb körbeszaladjuk az étkező garnitúrát, és menetközben kapunk be egy - két falatot. Az ebédet gyakran munkatársainkkal költjük el, ezért manapság az irodák számára is releváns kérdéssé vált, hogy kellemes hangulatú étkezőt alakítsanak ki egy sokakat hellyel kínáló étkező garnitúrával, ahol szárnyalnak a kreatív gondolatok és összeforrott csapattá kovácsol a jókedv. Az este azonban a nap fénypontja, hiszen ilyenkor otthonunkban megpihenve összegyűlünk egy testet – lelket tápláló, ízletes vacsorára a kényelmes és meghitt étkező garnitúránk körül. Egy helyesen megválasztott étkező garnitúra a lelkévé válhat az otthonnak. S hogy hogyan lehet jól választan? Számoljuk csak össze fejben hányan is alkotjuk a családot, tegyük hozzá az ünnepek és összejövetelek alkalmával csatlakozók számát, így kirajzolódik mekkora étkező garnitúrára van szükségünk.

Étkező garnitúra Budapest, étkező garnitúra Debrecen

Megfontolandó a bővíthető étkező garnitúrák között is szemezgetni, hiszen ezek praktikusak és helytakarékosak, illetve megjelenésükben is ugyan olyan gazdag választékot kínálunk, mint hagyományos társaik esetében. Az sem lényegtelen, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre, hiszen kisebb lakások esetében a sarok étkező garnitúra lehet a legelőnyösebb választás, máshol viszont a kerek vagy ovális asztal a célszerű alternatíva. Ne feledkezzünk meg az enteriőr hangulatáról, stílus és színvilágáról sem, mellyel kívánatos harmonizálnia a kiszemelt étkező garnitúrának. Azonban bármilyen nehéz is legyen a választás, csapatunk segítségére mindig számíthat.
Étkező garnitúra Budapest, étkező garnitúra Debrecen