Fero kanapé

109.900 Ft.

Anyaga: műbőr+zsákszövet

Funkciója: ágyazható-ágyneműtartós

Mérete: 230*90/140

Ötpárnás Hermina kanapé

74.900 Ft.

Anyaga:zsenília

Funkciója:ágyazható-ágyneműtartós

Fekvőfelülete:150*200

Szivacsos

Több féle színben rendelhető.

200*77

elemekben

Ádám 3-2-1 garnitúra

216.900 Ft.

Anyaga:zsenília

Funkciója:ágyazható-ágyneműtartós

Szivacsos

Fabetétes

A 2-es elem is ágyazható.

93*90/146*90/177*90

elemekben

Ülőgarnitúra Miskolc, ülőgarnitúra Nyíregyháza, ülőgarnitúra árak kedvezően

Ha lehet ilyet mondani, talán a lakások lelkét, lényét adja, egyértelmű stílusát határozza meg a jól megválasztott ülőgarnitúra Nyíregyháza. A legkülönfélébb, merész vagy diszkrét színekben, bőr, műbőr vagy szövet bevonóanyaggal, többségében fém vagy fa lábbal, modern vagy klasszikus dizájn stílusban elérhető, ún. szoknyás vagy szabad lábbal rendelkező garnitúrákból választhatja ki az Önnek és lakásának legmegfelelőbb bőrgarnitúrát, kanapét, sarokgarnitúrát, fotelt stb.A garnitúrák kiváló alapanyagok felhasználásával, a legmagasabb technikai színvonalú gyártástechnológiával készülnek, így érik el a minősítésük során a legjobb paramétereket, előnyös kényelmi fokozatukat vagy akár más kedvező, egyedi sajátosságukat.

Ülőgarnitúra Miskolc, ülőgarnitúra Nyíregyháza

Az ülőgarnitúra Nyíregyháza a lakás egyik legfontosabb eleme. A nappali szoba egy olyan közösségi tér, ahol a család legtöbbször van együtt, barátokat, vendégeket fogadunk, szórakozunk… A felhőtlen kikapcsolódás elengedhetetlen része egy kényelmes ülőbútor. Az ülőgarnitúrák kiválasztásánál ne csak a kényelmet, ülőkomfortot vegyük figyelembe. A harmonikus összhatáshoz fontos, hogy a bútor klasszikus, vagy modern stílusa megfelelően illeszkedjen a lakótér színeihez, berendezéseihez. Ehhez nyújt segítséget ülőgarnitúráink gazdag bőr és szövet választéka.

Ülőgarnitúra Miskolc, ülőgarnitúra Nyíregyháza, ülőgarnitúra rendelése

Ezen foglalunk helyet, mikor összegyűlik a család egy közös beszélgetésre, vagy tévézésre, ide ültetjük le a vendégeket és ide heverünk le egy kis délután olvasáshoz is.

Persze egy ülőgarnitúra Miskolc csak akkor válhat a nappali központi elemévé, ha kényelemes praktikus és persze szép.

Ülőgarnitúra Miskolc, ülőgarnitúra Nyíregyháza

Az örök klasszikus a 3+2+1-es formai kialakítású ülőgarnitúra Nyíregyháza, amely szinte soha nem megy ki a divatból. Nemcsak a fiatlok, de az idősebb geneáció képviselői számára is mindenkor ideális összeállítás a többi típusú U, L vagy éppenséggel a 3-1-1 kialakítású kanapék mellett. Töretlen népszerűsége talán éppen praktikusságának köszönhető. A jó minőség valamint a formai kialakítások sokszínűssége teszi alkalmassá szinte minden lakásban. A szett darabjai egy klasszikus 3 férőhelyes elemből, egy 2 férőhelyes knapéból és egy fotelből tevődnak össze. Hasonlóan népszerű még a 3-1-1-es összeállítás is, ahol annyi a változás, hogy ott két darab fotelt, vagy egy puffot és egy fotelt találunk a szettben. Oldalunkon megtalálható választék zöbe mind minőségi bőr ülőgarnitúra Nyíregyháza, de kérésre le tudjuk gyártani szövet borítással is.

Ülőgarnitúra Miskolc, ülőgarnitúra Nyíregyháza